KLIENTERNE SIGER …Her under kan du læse hvordan mine klienter oplever terapiforløb hos mig i min klinik.

Scroll længere ned og læs hvordan mine klienter oplever terapiforløb hos mig over tlf. 
Klik på navnet for at læse hele udtalelsen

Klik på navnet for at læse hele udtalelsen

Læs her under nogle klienters oplevelse af at have modtaget              terapi hos mig i min klinik:Klik på navnet for at læse hele udtalelsen


Johannes, Djursland: “… arbejdsrelateret stress … 7 sessioner … har det nu kanon godt … på fuld tid igen … større overblik … ændret strategi … rolig, afslappet, tilfreds … forskellige redskaber … klappe mig selv på skulderen … fri, når jeg har fri … mere nærværende … si`r mine kone også … forløbet har været lærerigt … jeg er rigtig tilfreds.”

 

Jan, Århus: ” …belastning og sorg i forbindelse med nærtståendes dødsfald … 4 sessioner … været godt … meget glad for at komme her … var nervøs … det gik hurtigt væk … meget befriende at gå her… lært at værdsætte … livet  … nu ro … kontrol igen … ok at græde – også for en mand.”

 

Martin, Århus: ” … på grund af samarbejdsvanskeligheder…  gået ned med stress … havde givet op … var sårbar … ingen overskud … NU ”mig” igen … glad … selvværd … livsværdi tilbage … effektive redskaber … god selvindsigt … problem løst … aldrig været igennem så værdifuldt forløb … fantastisk … ”

 

Heidi, Djursland: ”… problemer med samlivet i vores parforhold … svært ikke at åbne mig for dig … rigtig gò at snakke med … lytter … andre indfaldsvinkler på svære ting … konstruktive spørgsmål … gode værktøjer … mit problem blev løst …”

 

Birgit, Djursland: ” … gået ned med arbejdsrelateret stress …  Det var også rigtig godt få vendt min jobsituation … hvad jeg ville/skulle fremover … få øje på nye muligheder og blive sikker på inde i mig selv, hvad jeg egentlig ville jobmæssigt….”

 

Kenneth, Djursland… ramt af stress…  Leila er god til at sætte sig ind i situationen og stille de svære spørgsmål … Gennem samtalerne med Leila, har jeg fået lavet en ”værktøjskasse” med de redskaber, jeg har brug for ift. at håndtere stress fremadrettet.”

 

Christian, Djursland“… depression…. Forløbet har været … lærerigt. … redskaberne hjælper … mere end når jeg bare spørger mine kammerater om et godt råd…. jeg er ikke flov over at modtage hjælp …  man behøver ikke være ”gak- gak” for at gå til psykolog …”

 

John, Djursland“Resultatet af behandlingen af min depression er en succes. “

 

Olga, Djursland”Efter nogle behandlinger fik jeg nogle redskaber med hjem, som gjorde, at jeg kunne komme videre i mit liv og slippe af med angsten. Den dag i dag kan jeg gå og have en normal hverdag.”

 

Nanna, Djursland: “Jeg kan varmt anbefale Leila!”

 

Anette, Rødding: “Jeg har fået en kanon støtte, forståelse og vejledning!”

 

Eva, Løgumkloster: “Jeg har fået mere selvforståelse og øget indsigt i mine mønstre. Jeg har nu fokus på mine handlemuligheder og mod til at gå fremtiden i møde!”

 

Susanne, Augustenborg: “Jeg har indset, at jeg fortjener det bedste! I mit ægteskab har jeg således ikke mere rollen som den svage person, men er derimod blevet en ligeværdig partner, hustru og elskerinde igen.


Læs her under om, hvordan nogle af mine telefon klienter oplever terapi over telefonen.Vibeke”Jeg vidste slet ikke, man kunne få telefon terapi hos en psykolog. Det har fungeret rigtig godt. Jeg synes, det er en rigtig rar måde at få terapi på, fordi det føles langt at køre til klinikken, når jeg har kroniske smerter. Det er dejligt, at du ringer så præcist, og at tiden brugeseffektivt. Jeg kan varmt anbefale telefonterapi.”


Dorthe: ”Jeg har været i behandlings forløb hos dig af 2 omgange pga. stress. Begge gange med telefonterapi. Det har fungeret rigtig fint i begge forløb. Der har været god kemi og fortrolighed. Jeg er specielt glad for alle de teknikker, jeg har fået – og stadig bruger. Jeg har ind imellem følt mig udfordret, men så har du hjulpet mig med at tilpasse, så jeg kunne klare det. Du har været rigtig god til at spørge og tjekke, at du har forstået, hvad jeg har sagt. Det har været supergodt.

Gitte: Rart ikke at skulle tà fri fra arbejde og ikke skulle køre så langt.”

 

Anette: Jeg har ADHD. Jeg er glad for at slippe for en lang køretur. Jeg er overrasket over, hvor fint, det er med telefon. Der er slet ingen ulemper.”


Birgitte: "Det fungerer supergodt med telefon. Jeg afsætter tid på en anden måde. Jeg ville gøre det igen. Der er flere fordele end ulemper; der er bl.a. en anderledes afslappethed."

 

Cecilie"Det er meget federe med telefon. Jeg bruger kun den tid, jeg skal bruge. Det er mere afstressende. Og jeg skal ikke finde parkeringspladser."


Dorte: "Telefon er meget bedre end face time. Jeg lægger meget mærke til, at jeg bliver taget seriøs; jeg lægger bl.a. mærke til dit tonefald. Det føles trygt og behageligt."


Jannie: "Det giver et fint forløb at tale i telefon. Det er nemmere at styre følelser i telefon og forklare. Jeg har ikke grædt så meget."


Mathilde: "Jeg har haft sessioner, hvor jeg dels i starten har mødt op fysisk i klinikken, dels har haft telefonsamtaler. Telefonsamtaler giver langt mere end live sessioner. Det er ikke rart at skulle køre bil lige efter en live samtale i klinikken, fordi man er helt baldret efter samtalen. Det er meget rarere at sidde hjemme i trygge omgivelser og snakke i telefon."


Mads: "Jeg er positiv overrasket over, hvor godt et telefon forløb var: Det er nemmere og mere praktisk, når det foregår i ens hjem i rolige og trygge omgivelser. Det giver mere frihed, når man ikke skal ud af døren og af sted. Man skal ikke bekymre sig om trafik, om man bliver forsinket, så man kommer for sent. Telefon forløbet var af lige så god kvalitet, som live sessionerne i klinikken, som jeg startede ud med (og den start var jeg glad for, for så vidste jeg, hvem jeg talte med, fordi jeg så havde set dig). Hele vejen igennem var der god kemi.


Sascha: "Det har været rart med et telefonforløb: at det foregår i eget hjem. Ingen transport er godt, når man har børn. Det sparer tid. Hvis jeg har været ked af det i forløbet, måske grædt, er det rart ikke at skulle vise sig offentligt, for eksempel i bus eller tog. I stedet kan man ”komme til sig selv” igen hjemme. Hvis jeg skal snakke med en psykolog en anden gang, vil jeg gerne have et telefon forløb igen."

Scroll to Top