Klienterne udtaler …

 

Klik på navnet for at læse hele udtalelsen

 

Johannes, Djursland: “… arbejdsrelateret stress … 7 sessioner … har det nu kanon godt … på fuld tid igen … større overblik … ændret strategi … rolig, afslappet, tilfreds … forskellige redskaber … klappe mig selv på skulderen … fri, når jeg har fri … mere nærværende … si`r mine kone også … forløbet har været lærerigt … jeg er rigtig tilfreds.”

 

Jan, Århus: ” …belastning og sorg i forbindelse med nærtståendes dødsfald … 4 sessioner … været godt … meget glad for at komme her … var nervøs … det gik hurtigt væk … meget befriende at gå her… lært at værdsætte … livet  … nu ro … kontrol igen … ok at græde – også for en mand.”

 

Martin, Århus: ” … på grund af samarbejdsvanskeligheder…  gået ned med stress … havde givet op … var sårbar … ingen overskud … NU ”mig” igen … glad … selvværd … livsværdi tilbage … effektive redskaber … god selvindsigt … problem løst … aldrig været igennem så værdifuldt forløb … fantastisk … ”

 

Heidi, Djursland: ”… problemer med samlivet i vores parforhold … svært ikke at åbne mig for dig … rigtig gò at snakke med … lytter … andre indfaldsvinkler på svære ting … konstruktive spørgsmål … gode værktøjer … mit problem blev løst …”

 

Birgit, Djursland: ” … gået ned med arbejdsrelateret stress …  Det var også rigtig godt få vendt min jobsituation … hvad jeg ville/skulle fremover … få øje på nye muligheder og blive sikker på inde i mig selv, hvad jeg egentlig ville jobmæssigt….”

 

Kenneth, Djursland… ramt af stress…  Leila er god til at sætte sig ind i situationen og stille de svære spørgsmål … Gennem samtalerne med Leila, har jeg fået lavet en ”værktøjskasse” med de redskaber, jeg har brug for ift. at håndtere stress fremadrettet.”

 

Christian, Djursland“… depression…. Forløbet har været … lærerigt. … redskaberne hjælper … mere end når jeg bare spørger mine kammerater om et godt råd…. jeg er ikke flov over at modtage hjælp …  man behøver ikke være ”gak- gak” for at gå til psykolog …”

 

John, Djursland“Resultatet af behandlingen af min depression er en succes. “

 

Olga, Djursland: ”Efter nogle behandlinger fik jeg nogle redskaber med hjem, som gjorde, at jeg kunne komme videre i mit liv og slippe af med angsten. Den dag i dag kan jeg gå og have en normal hverdag.”

 

Nanna, Djursland: “Jeg kan varmt anbefale Leila!”

 

Anette, Rødding: “Jeg har fået en kanon støtte, forståelse og vejledning!”

 

Eva, Løgumkloster: “Jeg har fået mere selvforståelse og øget indsigt i mine mønstre. Jeg har nu fokus på mine handlemuligheder og mod til at gå fremtiden i møde!”

 

Susanne, Augustenborg: “Jeg har indset, at jeg fortjener det bedste! I mit ægteskab har jeg således ikke mere rollen som den svage person, men er derimod blevet en ligeværdig partner, hustru og elskerinde igen.”

.