Nanna på Djursland siger …

“I den periode jeg har gået hos Leila, har jeg fra start følt mig velkommen. Leila formår at skabe ro og trykhed, hvilket hun gør ved at være lyttende, stille undersøgende spørgsmål, så hun stille og rolig og med en respekt nærmere sig dagens emne. Leila er ikke bange for at stille direkte spørgsmål. Hun formår at stille spørgsmål så man kommer til at reflektere. Hun er undersøgende, så hun hjælper på bedst mulig måde – men det kræver også at man tør at svare ærligt, hvilket jeg varmt kan anbefale at man skal gøre, da Leila nemt kan være i ens indre frustrationer og hun er  undersøgende/spørgende i ens følelser og kropssprog. Jeg kan varmt anbefale Leila og håber alt muligt godt for hendes praksis i fremtiden.”

Kærligst Nanna, Djursland

 

Tilbage til: Klienterne udtaler

.