Olga på Djursland siger …

”I starten troede jeg ikke, at jeg nogensinde ville slippe af med min angst. Men efter nogle behandlinger fik jeg nogle redskaber med hjem, som gjorde, at jeg kunne komme videre i mit liv og slippe af med angsten.

Det har ikke været nemt, men jeg er blevet støttet igennem det, og det har gjort det hele nemmere. Og den dag i dag kan jeg gå og have en normal hverdag.

Jeg var meget skeptisk omkring det til at starte med, fordi jeg var overbevist om, at jeg ikke kunne slippe af med angsten.

Jeg var også overbevist om, at der ikke var nogen mennesker i denne verden, der kunne forstå mig eller hjælpe mig til at komme videre. Men jeg synes, du har været godt til at sætte dig ind i mit sted og hjulpet mig igennem det. Det hjælper, at du er rolig omkring processen.”

Olga, Djursland

 

Tilbage til: Klienterne udtaler

.