PRIVATLIVSPOLITIK

 



Her under kan du læse om min privatlivspolitik samt handelsbetingelser for mit firma.




logo - transperant baggrund 1


PRIVATLIVSPOLITIK:


HANDELS-& LEVERINGSBETINGELSER:


Produkter og tjenester udbydes af:

PSYKOLOG I DIALOG v/aut. Psykolog Leila Tipsmark

Dalgaardsparken 6

8543 Hornslet

CVR:32035566


KONTAKT:

e-mail: info@psykologidialog.dk

mobil tlf.: 4084 4546


INDSAMLING OG SAMTYKKE TIL ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER IFBM. TERAPI:


Jeg er forpligtet til at indsamle og behandle personfølsomme oplysninger om dig.

Det gælder i forbindelse med behandlinger på klinikken og journalføring, samt opbevaring af dine oplysninger.

Hver gang vi taler sammen, fører jeg journal på dig.

Ifølge sundhedsloven* skal jeg opbevare din patientjournal fortroligt under lås og slå i mindst 5 år. Derefter destrueres de på sikker vis.

Som psykolog kan jeg indhente personfølsomme oplysninger til internt brug i klinikken PSYKOLOG I DIALOG i henhold til ovenstående punkter. Dog vil PSYKOLOG I DIALOG ikke benytte sig af alle punkter, men have mulighed herfor.

Jeg har tavshedspligt og arbejder efter persondataloven og etiske principper for nordiske psykologer.

Jeg har dog oplysningspligt, hvis jeg vurderer, at du er i alvorlig fare for dig selv eller andre, eller børn bliver omsorgssvigtet.

Du kan få ændret, blokeret, begrænset dine personfølsomme data.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til indhentning / videregivelse af oplysninger, jævnfør persondataloven paragraf 38.

Du kan vederlagsfrit melde afbud eller flytte din aftale indtil 24 timer før sessionens start. Ved udeblivelse eller for sent afbud betales fuld honorar af dig.

Du har pligt til at tage kontakt til PSYKOLOG I DIALOG, hvis der skulle opstå ændringer i form af navn, adresse, tlf.nr., e-mail adresse.

Jeg passer godt på dine oplysninger.

Eventuel klage kan rettes til Psykolognævnet.


*§ 15 jf. stk. 5 og BEK nr 567 af 19/05/2017 § 6. Den autoriserede psykolog skal opbevare en journal i mindst 5 år regnet fra tidspunktet for den senest foretagne optegnelse.      


logo - transperant baggrund 1


INDSAMLING OG SAMTYKKE TIL ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER IFBM. NYHEDSBREV: 


Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud.

Jeg behandler og opbevarer din e-mailadresse og dine oplysninger om eventuelle køb indtil, du meddeler mig, at du fremover ikke ønsker at modtage e-mails fra mig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig mit nyhedsbrev. Det kan du gøre ved at benytte afmeldings-linket i bunden af mine e-mails. Du kan også sende mig en e-mail herom på info@psykologidialog.dk; hvis du foretrækker det.

 


BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER TIL OPFYLDELSE AF KØBSKONTRAKT:

 

I forbindelse med dit online- køb hos PSYKOLOG I DIALOG v/aut. psykolog Leila Tipsmark har du indtastet nogle personoplysninger:                          

Dit navn + din e-mailadresse + dine betalingsoplysninger

Dine personoplysninger bliver brugt til at behandle og ekspedere køb af dit online produkt.

Oplysningerne er nødvendige for, at jeg i den forbindelse kan opfylde min del af den handel, vi to har indgået.

Dine personoplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Dine oplysninger bliver udelukkende anvendt til det formål, de er indsamlet til.

Oplysningerne vil blive slettet, når dette formål ikke længere er opfyldt eller relevant.

Jeg anvender tredjeparter til håndtering af forskellige data-områder:

Stripe behandler dine betalingsoplysninger. Simplero håndterer dine online køb. Du modtager mine nyhedsbreve via Simplero.

Jeg har indgået databehandleraftaler med ovennævnte databehandlere, således at jeg har en garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst hvilke af dine personoplysninger, jeg ligger inde med.

Hvis der er fejl i de oplysninger, jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format.

Dette kan ske ved henvendelse til:

PSYKOLOG I DIALOG v/aut. psykolog Leila Tipsmark

e-mail: info@psykologidialog.dk

mob. tlf.: 40 84 45 46


Hvis du ønsker at klage over PSYKOLG I DIALOG v/aut. psykolog Leila Tipsmarks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.


logo - transperant baggrund 1



HANDELSBETINGELSER FOR DIGETALE PRODUKTER:


HANDELS-& LEVERINGSBETINGELSER:


Produkter og tjenester udbydes af:

PSYKOLOG I DIALOG v/aut. Psykolog Leila Tipsmark

Dalgaardsparken 6

8543 Hornslet

CVR-nr.: 32035566


KONTAKT:

e-mail: info@psykologidialog.dk

mobil tlf.: 4084 4546


BETALING: 

Du kan betale med VISA og  Mastercard.

Betalingen foregår sikkert gennem Stripe og Simplero.

Straks efter, at du har købt dit online produkt, modtager du - på den e-mail adresse du har angivet - en e-mail med bekræftelse på dit køb.


RATEBETALING:

Ved køb med rateaftale trækkes beløbet automatisk på det tilmeldte betalingskort.


LEVERING:

Digitale produkter, som for eksempel online kurser, leveres i henhold til den dato, der er oplyst på produktets salgsside, dels på den fremsendte købsbekræftelse. De angivne datoer skal være overensstemmende.

Oplysning om adgang til det digitale produkt fremsendes til den e-mail adresse, der er angivet i det indtastede ordrefelt.

Din e-mail adresse kan efter køb ændres under “Din profil”, når du er logget ind i Simplero.


RETTIGHEDER:

Alle rettigheder til digitale online-produkter med dertil hørerende skriftligt materiale tilhører PSYKOLOG I DIALOG v/aut. psykolog Leila Tipsmark.

Der opnås én licens pr. købte produkt.

Der garanteres adgang til online platformen i mindst 1 år efter køb.

Materialet kan downloades til eget brug.                       

De digitale online-produkter er personlige. Det er ulovligt at sælge, udlåne eller på anden måde dele produkterne uden en skriftlig forhåndsaftale med PSYKOLOG I DIALOG v/aut. psykolog Leila Tipsmark.


FORTRYDELSE:

Eftersom jeg kun ønsker tilfredse kunder, ydes der 14 dages returret.

Det vil sige, at hvis du inden for 14 dage fortryder dit køb af mit online produkt, så kontakt mig på info@psykologidialog.dk ; så vil du få hele dit indbetalte beløb retur.

Bemærk dog: Ved køb af digitale produkter, hvor al materialet leveres øjeblikkeligt, accepterer du, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og dermed fået adgang til det pågældende online produkt.


ANSVAR:

Benyttelse af produktet sker på eget ansvar og kan ikke erstatte nogen lægelig og/eller psykologisk vurdering/behandling.

PSYKOLOG I DIALOG v/aut. psykolog Leila Tipsmark tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Parterne er enige om, at der i tilfælde af mangler, forsinkelser, tekniske fejl aldrig ville kunne rettes krav mod PSYKOLOG I DIALOG og/elle Leila Tipsmark, som overstiger det beløb, der er betalt for produktet. Det gælder uanset ansvarsgrundlag, eller hvad kravet i øvrigt måtte bero på.


PRISER:

Køb af online-produkterne fra PSYKOLOG I DIALOG v/aut. psykolog Leila Tipsmark følger markedsføringsloven og henvender sig primært til privatpersoner.

Priserne er derfor angivet i danske kroner. Eventuel moms er inkluderet i den angivne pris.

Der er ingen betalingsgebyrer.


KLIPPEKORT:

Hvis dit online køb inkluderer klippekort til behandlingssessioner, skal der bookes en tid inden for den i kursets angivne tidsramme.

Hvis der ikke er angivet en tidsramme, gælder klippekortet 1 år fra købsdato, og der skal bookes en tid inden for 1 år efter køb.

Alt efter aftale kan behandlingssessioner foregå enten live på min klinik eller via tlf..


ÆNDR KORT/ANGIV NYT KORT:

Fornyelse eller ændring af dit betalingskort kan ske via din faktura, hvor der er et link til ændring eller opdatering af dine kortinformationer.


logo - transperant baggrund 1
Scroll to Top