Christian på Djursland siger …

“Jeg gik i et forløb hos Leila i ca. 4 måneder, fordi jeg havde fået en depression.

Det har været fint at gå hos dig, og jeg har været glad for at komme her.

Forløbet har været godt og lærerigt.

Jeg fik god vejledning og gode værktøjer at arbejde med. Blandt andet lærte jeg, hvordan jeg nemt kunne vende negative tanker til positive. Jeg afprøvede redskaberne i virkeligheden. Det gav mig erfaring. Og redskaberne hjælper! Også mere end når jeg bare spørger mine kammerater om et godt råd.

Min depression er væk nu. Det lægger jeg blandt andet mærke til ved, at min hukommelse og koncentration er blevet bedre. Jeg sover også bedre nu og er blevet bedre til at styre mit humør. Andre mennesker i mine omgivelser siger også, at jeg er blevet et mere positivt menneske.

Spørgsmålet er egentlig, hvor langt jeg var kommet, hvis jeg ikke havde fået din hjælp, Leila!

Jeg er ikke flov over at modtage hjælp. Det er rart at få hjælp frem for at skulle klare alting alene på egen hånd.

Og man behøver ikke være ”gak- gak” for at gå til psykolog!

Jeg er også glad for, at vi har talt om, hvordan jeg kan tà mig af mig selv og forebygge, at depressionen kommer igen.

 

P.S.: fra at være sygemeldt og startet delvis op på arbejde har jeg nu været fuldtidsarbejdende  i over 1 ½ mdr. , og det går fint!”

 

Christian, Djursland

 

Tilbage til: Klienterne udtaler

.