Martin fra Århus siger …

 

” … på grund af samarbejdsvanskeligheder er jeg gået ned med stress. 

 

Jeg er ikke typen, der opsøger psykologer.

Men før jeg kom her, havde jeg givet op.  Hvor ville jeg i dag være henne, hvis ikke var kommet her? Måske havde jeg så ikke siddet her i dag.!

 

Da jeg kom til dig, var jeg sårbar og havde ingen overskud.

Tidligere brød jeg mig ikke om mig selv. Nu kan jeg kende mig selv igen.  Jeg har besluttet mig for at være ”mig” igen. Det har gjort, at jeg har fået min integritet og identitet igen. Og mit selvværd er tilbage. Det har gjort mig glad og givet mig livsværdi igen.

 

Mit problem blev løst med tålmodighed, lige dele råd og vejledning.

Der var den tid, der skù være … jeg ”spiste elefanten” lidt af gangen.

Jeg har fået meget effektive redskaber. Jeg har kikket ind i problemerne og arbejdet med dem. Jeg bruger stadig 3 – 4 stk. af dem. Så jeg kan nu mærke, at min ”rygsøjle” er blevet stiv igen.

 

Du var obs på mine ressourcer og hjalp mig til at hjælpe mig selv.

Det førte til en god selvindsigt. Specielt gjorde det særligt indtryk, da du på en super god måde ”sagde”: ”det er din egen skyld!” … forstår nu, at jeg selv har ansvar for, hvordan jeg har det … hvordan jeg forholder mig til det …

 

Aldrig har jeg været igennem et så værdifuldt forløb. Du kù gennemskue mig; det var du virkelig go til. Jeg har grint og grædt i de helt rette doser. Virkelig udviklet mig. Du har fået mig til at træffe valg, som jeg skulle have truffet for længe siden.

Ser nu … og forstår, at jeg kan takke mig selv, at det er ok at være god ved mig selv.

 

Fantastisk det, jeg har fået …”

 

Martin, 40 år, Århus

November 2018

 

Tilbage til: Klienterne udtaler …

.